Tipp, ötlet, tanács, fortély, praktika a mindennapokhoz

A gyerekszoba színei

Ahogy a felnőttek életterét, úgy a gyerekszoba képét is jelentősen meghatározzák a színek és a dekoráció. Itt nem szabad félni a színektől, de azért itt is kerülendők a túl intenzív, ingerlő árnyalatok. Én magam nem vagyok az úgynevezett „tejbe esett légy” halvány árnyalatok híve, de vannak olyan zöldek, narancsos vagy sárga árnyalatok, amiket egy kicsi szobájába jónak tartok. Sőt, akár a fehér és türkiz kombinációja, vagy mondjuk lánykaszobába a fehér és erőteljes málna- vagy eperrózsaszín társítása is szóba jöhet.

Fehér lakás

Szerencsés, aki látja a színeket és bánni is tud velük. Ez a lakberendezésben is elengedhetetlen. Sokan álmodnak fehér hálószobát, konyhát. Ekkor azonban figyelni kell arra, hogy a fehér berendezés egyszerű, stílusos és praktikus legyen!

A fehér berendezés nem tűri a sok kacatot, ne rakjunk ki sok kiegészítőt, legyen minden egyszerű! Fehér étkezőben tálalószekrényben helyezzük el az üvegtárgyakat, ez is segíti a légiességet.. Az asztalra tegyünk néhány fehér gyertyát, virágként pedig elég egy szép virágos ág.

Feliratkozás a következőre: színek